Tampil Bergaya Dengan Reebok

Published on :

Tampil Bergaya Dengan Reebok | Reebok adalah jenama kasut sukan yang terkenal, kini lebih trendy dan tidak memfokuskan kepada kasut sukan semata. Bukan satu tapi pelbagai jenama tidak kurang hebatnya yang mengeluarkan pelbagai rekaan kasut sukan tidak kurang hebatnya. Pasti ramai yang masih dalam dilema mencari kasut yang bersesuaian dalam […]

 1,193 total views

WordPress Bersama Domain Baru

Published on :

Bertukar ke wordpress| Alhamdulillah saat yang di tunggu telah tiba, selama ni asyik bertangguh niat nak beralih ke WP, setiap bulan ada je halangan yang wajib di dahulukan. Bak kata YanieYusuf  ibarat seperti dah ketinggalan zaman.  Almaklum kami baru nak bertatih ke yang lebih baik, kiranya maju setapak ke hadapan. […]

 5,168 total views

6 Menu Baru Di Buffet Ramadhan D’Kayangan Grill BBQ Steamboat

Published on :

D’kayangan Grill BBQ Steamboat | Dah tentu ramai yang tercari-cari steamboat yang bersesuaian dengan kehendak selera masing-masing. Korang jangan tak tahu pelbagai juadah yang disediakan  mengikut kehendak masing-masing. Berkonsepkan 3 dalam 1 iaitu Grill / Steamboat / BBQ secara buffet tidak memfokuskan kepada steamboat semata-mata, tetapi kini sempena bulan ramadhan yang […]

 1,329 total views

Buffet Ramadhan 2016 Serendah RM28.35 Di Restoran Istana Bambu

Published on :

” INDAHNYA RAMADHAN “ adalah tema pilihan Restoran Istana Bambu kalini. Pasti ramai yang tertanya-tanya, menu apakah yang di hidangkan berbaloi ke dengan harga RM28.35. Baru-baru ni Za dapat jemputan sekali lagi dari pihak  Restoran Istana Bambu yang terletak di MRR2. Rasanya sesiapa yang pernah berkunjung ke restoran ni, pasti […]

 1,006 total views

Ingin Pandu BMW Dengan Penuh Gaya? Ketahui Bagaimana SSPN-i Plus Membantu Merealisasikan Impian Setiap Orang

Published on :

Baru-baru ni, za ada mendapat jemputan ke Majlis Pelancaran Pakej Baharu SSPN-i Plus, Ejen Online PTPTN & Penyampaian Hadiah Cabutan. Apa kaitan dengan dengan BMW? pasti korang dah terpinga-pinga dalam fikiran. Beberapa minggu lepas za ada kongsikan produk terbaru dari PTPTN, iaitu SSPN-i Plus. Feedback yang di terima amat positif […]

 919 total views

Kecewa Dengan Lazada Buat Kali Pertama

Published on :

Rasanya dah banyak kali Za berurusan dengan Lazada Malaysia. Kebiasaannya semuanya sampai pada masa yang ditetapkan. Tapi baru-baru ni, sahabat Za sendiri guna akaun lazada dibawah nama Za untuk buat pembelian.  Pada 27 April 2016, Za dan sahabat ada buat pembelian sekali lagi kesemuanya dah proceed buat bayaran terus dan […]

 2,894 total views

Pais Ikan Patin & Patin Masak Tempoyak, Tarikan Terbaru di Istana Bambu, Hulu Kelang

Published on :

Selama 30 tahun, za tak pernah sentuh ikan patin, apatah lagi nak makan lauk berasakan ikan patin. Dulu jika outstation ke negeri pahang, cuma mampu tengok kengkawan yang makan ikan patin hingga menjilat jari. Bagaikan mimpi ngeri dapat jemputan untuk merasa sendiri masakan pahang di Restoran Istana Bambu, yang terletak […]

 4,200 total views

Promosi Masakan Istimewa Johor Di Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur

Published on :

Ada sesiapa berasal dari johor, meh dekat-dekat, kita nak story pasal makan lagi ni. Kalini tak perlu nak drive sejauh 300km semata-mata nak merasa masakan asli di Johor. Sempena menyambut Citrawarna Malaysia 2016, Tourism Johor dengan kerjasama Seri Pacific Hotel, Kuala Lumpur telah menganjurkan Johor Food Cultural & Craft Fest […]

 5,144 total views

(Senarai Pemenang) GA Blogger Terhebat Bulan April 2016

Published on :

Alhamdulillah, akhirnya pemenang GA dapat gak a uruskan, walaupun weekend full aktiviti, antaranya adik za paling kecil masuk tak sihat, Penuh dengan Event Jemputan dan lain-lain lagi. Tapi dengan lafaz bismillah, dengan ini GA BLOGGER TERHEBAT BULAN APRIL 2016 kini telah tutup dan tunggu next month za akan bukak lagi, […]

 614 total views

Losyen Badan Aura 7 Bunga D’Herbs Hati Senang Abang Mengaum

Published on :

Jika entry lepas, za dok bercerita tentang kehebatan Gel Mandian Aura 7 Bunga D’herbs, tapi untuk harini, dah terlajak pulak menggunakan Losyen Badan Aura 7 Bunga D’herbs, katanya kalau menggunakan hati senang sebab abang mengaum, jom tengok apa kelebihannya yang menyebabkan boleh mengaum tu.   Losyen Badan Aura 7 Bunga […]

 5,454 total views