Sembur-Sembur bersama Zeeta Mawar 

Kata orang kalau nak cantik kena disiplin, kata orang jugak kalau nak cantik sanggup bayar beribu-ribu ringgit, sampai sangup nak buat pembedahan plastik semata-mata untuk kelihatan muda berseri, padahal umo dah boleh dianggap warga emas. Semalam za duk tengok youtube pasal pemakaian susuk kalau nak cantik, tapi tak perlu semua tu. syirikk! berdosa besar tau. 

Meh za nak kongsikan kepada mereka yang suka berhabis duit beribu-ribu untuk cantik,  rasanya mesti korang menyesal. Pada awalnya za, sendiri tak berapa yakin nak guna produk ni, Lagi pulak dah bermacam-macam serum za mencuba, yang pasti Za tertarik dengan serum yang diperkenalkan oleh Zeeta Hq Official pada Event Sepetang Bersama Blogger 2016 tempohari. Harga takdelah mahal sangat sampai beratus-ratus. Cuma RM 20.00 . Tapi masa event haritu za beli RM 10.00 sebotol. Jom baca lagi apa khasiatnya. 
Khasiat Bunga Mawar 

Bunga mawar pula khabarnya banyak khasiat tau, yang wajib korang patut ambil tahu. Salah satunya adalah untuk aromaterapi, Bila korang ramas-ramas kelopak bunga mawar, mesti ada mengeluarkan bau yang harum sungguh menenangkan tau, aura ketenangan dipanggil. sebab tu setiap kali kalau bagi kaum wanita yang kerap stress wajib menghidu bau mawar untuk mengurangkan stress yang ada. Selain untuk kecantikan, air mawar memang sesuai untuk penjagaan wajah. khabarnya dapat memberi kesegaran kepada kulit wajah selain awet muda. Tapi takkan lah hari-hari nak cari bunga mawar, buat terapi kecantikan, now dah ade alternatif pun. 
Pengalaman Setelah Menggunakan Produk Zeeta Mawar 



Tak perlu bersusah payah pergi terjah rumah orang petik bunga ros. lupakan semua tu, sekarang dah ada alternatif baru, cuma semburkan sahaja selepas mandi. Pertama kali za menggunakan produk ni, memang rasa pengurangan sedikit jika dulu za selalu stress, setiap kali lepas semburan, za rasa sangat positif dan kurang sedikit tekanan yang dihadapi. Selain memberi kesegaran, produk ni juga boleh menghilangkan mata yang selalu ngantuk, terutama ketika memandu dan mendengar ceramah. Jangan tak tahu, kawan-kawan za sentiasa puji makeup simple za tapi menyerlah. 

” Nurul, Kenapa u always nampak segar, and makeup u nampak lain,  nampak lagi soft and nice cantik..”

Apelagi, za perkenalkan kepada kawan-kawan tentang produk ni, lagi pulak Selepas bersolek, cuma semburkan sahaja, makeup korang akan bertahan dan muka korang bertambah glow tau. bukan dark. heheeh!  Bagi mereka yang dah berusia, kedut sana sini mesti korang sendiri tak berapa yakin sangat kan, wajib cuba sebab mampu menegangkan kulit muka tau, mudah je di bawa kemana aje, cuma botol kecil boleh masukkan dalam beg tangan, Za memang syorkan kepada korang sebab murah sangat, Kalau beribu-ribu untuk kecantikan korang boleh keluarkan, takkan RM 20 tak boleh korban untuk dapatkan sebotol. Kepada mereka yang ingin dapatkan poduk tersebut boleh hubungi :-
FACEBOOK 
HUBUNGI Atau WHATAPS 
( untuk mengetahui Agen Sah Zeeta yang terdekat) 
013-3389069 

 634 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge