Rasanya tahun ni, ramai yang berpakat duk search #jubahlelakimoden, almaklumlah nak nampak trendy dan stylo. Rasanya untuk sekarang, kebanyakkan mereka akan memilih jubah trendy dan stylo berdasarkan beberapa faktor terutama selesa dan dan corak moden. Jika selama ni, za lihat kebanyakkan jubah hanya menggunakan corak plain sebagai tarikan, untuk sekarang katanya nak nampak lebih trendy, mereka menambah beberapa corak agar nampak cool, dan fashionable. Kalini serius za tertawan hati  dengan lelaki yang mengenakan jubah di pagi syawal, nampak stylo dan gojes sangat. 

Pertama kali tengok jubah tersebut, memang nampak trendy dan fabrik yang dipilih memang sangat selesa. Rasenya sesuai untuk mereka yang sangat meminati jubah trendy dan moden untuk di gayakan pada pagi syawal nanti. Jangan kata jubah je, tapi kurta moden pun ada tau. Jika sebut corak dan warna, of coz lah nampak trendy dan versatile. So yang mana menjadi pilihan? rasanya korang yang tentukanpilihan sendiri. 
Gaya ala ipman, nampak tak gambar siapa di atas tu? Alaa…. tulah Fazreen Rafi, Pelakon terkenal Aku Pilih Kamu terbitan TV3 ( Full Biodata Fazreen Rafi ). Tapi jangan terkejut, dia adalah pemilik sebenar JUBAH LELAKI MODEN yang sedang hot sekarang tau. Selain berlakon ramai pulak artis sekarang yang bijak mencari satu lagi peluang perniagaan sebagai backup akan datang. 
Terbaru, dapatlah cik za dengan geng Kelab Blogger Ben Ashaari ( KBBA9)  berkesempatan minum petang bersama, kiranya Sepetang Bersama Fazreen Dafi, di Starbucks Sri Hartamas. Beramah sambil melihat sendiri koleksi terbaru beliau yang bakal launching tak lama lagi. Memang sangat memukau dan terpukau habis. Korang terpukau tak tengok jejaka-jejaka kacak mengayakan jubah dan kurta di gambar paling atas sekali.. ( Sila Scroll Atas )
Dah kata jubah moden memang lain dari yang lain, nampak semangat dan yakin bila mengenakannya, katanya bakal Launching Koleksi terbaru tersebut di Hari Terbuka pada  30 April 2016 & 1 Mei 2016 di Alam Avenue 2, Seksyen 16, Shah Alam. Yang menariknya jubah tersebut di datangkan dengan 3 koleksi yang setiapnya mempunyai 10 warna yang gojes habis. Bagi Kurta Moden pulak, didatangakan dengan 1 koleksi dengan 10 warna yang berlainan. Jangan risau pasal saiz, sememangnya ada saiz untuk korang bermula dari Saiz S sehingga Saiz XXL. 

Jika korang ke Hari Terbuka tu nanti, pelbagai koleksi lain yang akan korang lihat, nak sedondon dengan pasangan korang pun boleh, yang menarik minat za dengan kurta dan jubah ni, adalah paling utama adalah keselesaan si pemakai. Kalau design je meletup tapi kain tak selesa pun takde gunanya jugak kan. Lagi pulak untuk koleksi terbaru dikhabarkan lain dari yang lain dan di upgrade dari design yang lepas agar nampak lebih trendy dan hot. Dah Pnajang lebar ni, mesti korang terfikir harga bagi setiap kurta dan jubah moden kan, semuanya bermula dari RM 109 sehingga RM229
Eh! Abang Hero Tundukkan Playboy Itu, Waaaa! hakak suka dek! nampak sweet sangat dia pakai Jubah warna sweet-sweet pink belacan gitu. Rupanya ada special Collobration Bersama Hafiz Roshdi. Buntang mata cik za tau di buatnya. Lagi pulak sesuai gitu dengan maskulin beliau kan. Dah jom kita tukar topik pulak, cerita jadi panjang pulak. So dah habis cik za bercerita panjamg lebar ni, Ada yang berminat tak.? Ada yang berkenan tak? Ada yang teruja tak? 
Bagi korang yang ingin dapatkan secara Online, tanpa perlu ke Butik sekalipun memang boleh, pendek kata semuanya di hujung jari, Buat tempahan dekat Agen yang sah dan dilantik dalam talian lepastu tunggu parcel sampai depan mukadimah pintu. Tapi buat masa sekarang ni bagi mereka yang berminat boleh lah lihat sendiri kesemua koleksi tersebut yang akan mula di jual pada umum pada 16 Jun 2016, detail semuanya di bawah : 
Instagram : 
Facebook :

Ada yang berminat nak Jadi AGEN atau DROPSHIP Jubah Lelaki Moden ?
  • Kadar keuntungan yang menarik dan Lumayan
  • Bagi Agen Dropship barang tak perlu simpan, cuma ambil Pre-Order je nanti tau
  • Stok dijangka tiba pada 1 Jun 2016 
  • Untuk Pre-Order, semuanya dibuka bermula 30 April 2016
Dah Baca detail tawaran nak jadi agen? so jangan lupa datang pada hari terbuka nanti yang akan berlangsung pada, ehhh! meh kita remind sekali lagi mana tahu dah leka nanti terlupa pulak kan. 
HARI TERBUKA JUBAH LELAKI MODEN 

TARIKH : 
30 April 2016 & 1 Mei 2016 

Masa : 
10 Pagi – 8 Malam 

Tempat : 
Alam Avenue 2, Seksyen 16, Shah Alam






 2,073 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge