T-shirt Printing Online adalah menjadi idaman semua orang, yang random nak hasilkan design sendiri, tapi ada ketikanya jenuh nak ke tempat printing kekangan masa dan kos perjalanan ke sana. Terkini! korang tak perlulah nak gedik sangat drive jejauh sebab semuanya di hujung jari, Jimat masa korang lagi, dan memudahkan lagi kerja korang lagi ada, semuanya di Auditra Production.

Kenapa Auditra Production Menjadi Pilihan? 
  • Tak perlu memeningkan kepala nak pilih design
  • Jimat masa dan tenaga
  • Tak perlu ke kedai sendiri
  • Cuma tunggu barang sampai depan mata
Nampak tak segalanya kemudahan ada disitu, so korang tak payah bersusah payah lepas ni, hanya minta dorang design kan, lepastu kalau puas hati hantar untuk di printing, tak lama tu tunggu parcel sampai, so korang boleh lah segak bergaya mengenakan. Jangan terkejut tau, kebiasaan korang kena order berpuluh-puluh helai baru dapat murah, tapi yang ni minimum cuma 2 Helai pun dah boleh tau, Teruja tak? 
Perkhidmatan Auditra Production Meliputi :-
  • Cetak Sulam & T-Shirt 
  • Customade T-Shirt
  • Baju Korporat
  • Jaket Varsiti
  • Jersi Pasukan
  • Bunting Banner
  • Business Card & Flyers

Jangan kata hakak tak payung tau, comel molek je hasil kerja dorang ni tau, kepada mereka yang nak buat kenduri kahwin, rewang atau sebagainya, memang digalakkan dan di syorkan untuk menempah di Auditra Production ni. Berbaloi-baloi. 
Keistimewaan Auditra Production?
  • Khidmat Design T-Shirt Secara Pecuma
  • Berpengalaman lebih 2 tahun dalm bidang printing T-shirt 
  • Harga Murah dan Berpatutan 
  • Kualiti Printing yang sangat terbaik dan di syorkan
  • Minimum order 2 Helai
  • Penghantaran dilakukan Ke seluruh Malaysia. 
Kepada yang berminat nak buat tempahan 
Facebook 
ShowRoom 
XG-4 Blok K, Jalan Plumbum X7/X
Pusat Komersial Seksyen 7
40000 Shah Alam 
Selangor 

Pembelian / Pertanyaan / Whataps’s
018-9872310

 954 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge