Serius Batman V Superman ( Dawn Of Justice ) Sangat Membosankan

Published on :

Bila dapat tahu, Filem kegemaran cik za dah release, apa lagi, cepat-cepat jejari gatal ni, buat Booking Seat di GSC, MOVIE IOI PUTRAJAYA. Akibat tak mahu ketinggalan akhirnya dapat jugaklah cik za layan movie tersebut. Filem Batman V Superman ( Dawn Of Justice ) ramai yang bagi hujah bosan bagai, jalan […]

 583 total views

Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM

Published on :

Terlebih dahulu, cik za nak ucapkan Tahniah ke pada Hanis Kamal, atas usaha murni beliau dalam menganjurkan program amal kebajikan seperti ni, bukan senang kita nak lihat artis bersama-sama menjayakan program amal sebegini. Kekalkan nilai murni yang ada ni buat Hanis Kamal. Dengan adanya program sebegini sekali lagi dapat membuka […]

 1,091 total views

Panduan Pembelian Online Lazada

Published on :

Monopod Vs Periuk Stainless Steel, tambahan baru Permaidani Ruang Tamu,  Cik Za rasa, jari ni tak berdisiplin langsung sebab katanya gaji dah masuk, so ada je yang nak membeli. Zaman sekarang ni, semuanya mudah, even nak shopping pun semuanya di hujung jari, sambil baring pun boleh sempat lagi shopping tau.  Dalam […]

 1,751 total views

Kecewa Dengan Lazada

Published on :

Lazada? ada apa dekat Lazada tu? Hebat sangatke Lazada tu? Popular sangat ke Lazada tu? Banyak sangat persoalan yang bermain difikiran. Lazada tu dah terkenal tau, Laman web beli belah online yang paling Popular,  jangan kata kat malaysia je, kat Oversea pun senang cerita dah popular serata negara dah. Zaman […]

 1,608 total views

Ayam ke Daging?

Published on :

Haih lah omak! sebab tu lah aku sayang mak aku, walau apa pun tau! Sedang aku berehat kat bilik, tiba-tiba ada bau wangi seakan macam masak sesuatu. Bunyi kecah kat dapur tu macam nak tenggelam sebiji kapal, katuk sana katuk sini. Tapi bau wangi tu memang tak boleh nak lawan […]

 663 total views

Review Filem : Allegiant ( Bosan Gila ! Nyesal Aku ! )

Published on :

Kata mak aku, kalau tak sihat tu sila duduk baring atas katil, tapi kisahnya selepas discaj HUKM ni, duk ralit lah pujuk cikebum aku tu, teman nonton wayang yang aku tunggu-tunggu. Bila dapat lampu hijau dari adik, sure lah aku kena berhadapan dengan mentara guru pulak, sape lagi kalu bukan […]

 752 total views

Terkini : Harga Minyak 2016

Published on :

Terkini : Harga Minyak 2016 – Setiap penghujung bulan pastinya ramai rakyat malaysia ternanti-nanti perkembangan PANAS berkenaan harga minyak terkini di Malaysia. Bukannya apa, bagai satu ketakutan aku rasa, almaklum sekarang kos sara hidup dah makin meningkat, tapi gaji naik setiap setahun sekali. hehehe! *alangkah indah jika gaji naik tiap-tiap […]

 921 total views