Short Vacay : Merlin Hotel Port Dickson, Negeri Sembilan – Assalammualaikum dan salam sejahtera, rasanya dah nak masuk seminggu lahai tak hapdate sesuatu yang menggembirakan, almaklumlah baru balik dari percutian singkat. semuanya ditaja kan. Bermula dari hari jumaat, memang terlalu excited nak ke Port Dickson, almaklum lama dah tak kesana, rasenya dah lebih dari 6 bulan. Cuma kalau pergi pun cuma ke Pusat Latihan RISDA, Mama ada bagitahu yang kami bakal menginap di Merlin Hotel, Port Dickson. Apa lagi try lah search Google camne rupa hotel bajet tu.

Sememangnya tidak mengecewakan dan terlalu berpuas hati dengan apa yang disediakan oleh pihak Hotel Merlin Port Dickson. Apa yang boleh aku katakan sememangnya terlalu kagum dengan layanan yang diberi oleh kakitangan pihak hotel tersebut.–> Jom Dapatkan Tempahan Hotel Termurah

If you are looking for a full hotel deal with everything in then the Merlin Hotel should be your first choice when you are in Port Dickson. The hotel has been said to provide great service with its friendly staff ever wanting to serve and help its guests. Without a doubt the Merlin Hotel will make your holiday a very memorable one indeed…” – Merlin Hotel PD – 

sumber google

Sememangnya aku rekomenkan kepada korang hotel ni, jika berkunjung ke PD bagi mereka yang tiada bajet 5 star untuk menginap di Hotel Ala-ala pool inside room. Tapi paling penting yang dititikberatkan adalah keselesaan ketika berada di sini, dan yang paling utama adalah soal kebersihan.

Kenapa Aku Rekomenkan Hotel Merlin, Port Dickson?
1. PlayGround ( Ruangan permainan untuk kanak – kanak ) 
  • Ini merupakan salah satu hotel yang menyediakan taman permainan untuk kanak-kanak yang berkonsepkan taman yang simple.
2. Kakitangan Yang Ramah
  • Mereka adalah sangat terbaik dalam memberikan khidmat pelanggan yang terbaik, dengan tutur kata yang lembut dan sopan, sebaik lelaki ataupun perempuan, adalah yang terbaik pernah saya menginap di PD.
3. Ruangan Parkir Yang Mencukupi
  • Ruangan parkir yang disediakan adalah mencukupi untuk mereka yang menginap disitu, dan selamat dengan adanya security 24jam.
4. Kebersihan Bilik dan Persekitaran
  • Ini yang paling aku titik beratkan, setiapkali aku, check-in kat mana-mana hotel sekalipun, perkara utama aku titikberatkan adalah keselesaan dan kebersihan, ternyata kekemasan ruang setiap inci hotel ni memenuhi citarasa aku.
Bagaimana Nak Buat Tempahan ?
 
Melalui — >TRIVAGO.COM
 
Alamat Penuh :-
 
Merlin Hotel Port Dickson
Jalan Pantai, 71000 Port Dickson,
Negeri Sembilan, Malaysia
 
No Telefon : 06 – 6463349
 
 
 
Jika korang menggunakan waze pun boleh atau google.map caranya amat mudah.
 
 
 
 

 1,421 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge