Uncategorized

Tampil Sihat Jelita Bersama CitySkin MediSpa

TAMPIL SIHAT JELITA BERSAMA CITYSKIN MEDISPA – Salam sejahtera khas buat pembaca blog cik za, amacam tajuk harini isnin hari pertama bekerja dah gempak kan.” TAMPIL SIHAT JELITA BERSAMA CITYSKIN MEDISPA”. Kesibukkan di kota menyebabkan ramai yang tidak menitik beratkan masalah kesihatan, terutama permasalahan rambut. Ramai yang mengalami masalah keguguran rambut  tanpa di sedari, dan akhirnya mereka berhabis beribu-ribu ringgit semata ingin pulih kepada bentuk asal. Pengasas City Skin MediSpa, Dr Wan Julia Sham Dato’ Ariffin, Pakar Anti-Penuaan Estetik telah menyatakan masyarakat kita mengambil kira masalah remeh terhadap hormon, justeru itu, ramai yang mengalami permasalahan berpunca dari ketidak seimbangan hormon, berpunca dari pencemaran alam sekitar, makanan dan sebagainya. Tambahnya lagi, ramai yang meremehkan terutama golongan yang bekerja, nampak wajah makin berusia dari umur sebenar. Pn,Siti Farah Azwin Abdul Khalid, Graduan keusahawanan Ijazah Sarjanamuda serta Pakar dalam Bidang Nutrisi dan Terapi Kecantikan menegaskan jika tidak diambil kepentingan permasalahan tersebut maka ia boleh menjadi semakin melarat. Justeru itu, tidak berhenti di situ maka mereka bergabung idea untuk merealisasikan SPA berteraskan islamiah yang kini dikenali sebagai CITYSKIN MEDISPA


Adakah anda mempunyai masalah di atas? Jawapannya adalah di CitySkin MediSpa. Spa yang dapat menyelesaikan masalah yang dihadapi. Yang penting kepada muslimah seperti a, usah khuatir, disini semuanya berteraskan islamik, dan SPA ini ada menyediakan bilik perawatan khas untuk kaum hawa seperti kita yang bertudung. Produk yang digunakan adalah dijamin 100% halal dan diakui sendiri, bahan yang di sediakan adalah produk yang tinggi kualitinya. 


Tidak berfokus kepada mereka yang mempunyai permasalahan rambut, CitySkin MediSpa juga menawarkan pelbagai treatment perawatan dengan harga berpatutan dan sesuai dengan bajet u’olls semua. Apa lagi jangan lupa buat temujanji sebelum datang tau. Tidak berfokus kepada mereka yang ingin menyelesaikan permasalahan rambut, mereka juga menawarkan khidmat lain seperti Nail Spa / Facial Spa dan kepada mereka yang bakal menjadi raja sehari, disini juga mereka boleh mendapatkan dengan harga yang berpatutan. Bermula dari RM50 dan keatas tau. 

Kepada yang ingin membuat temujanji :-

Cawangan Ampang


B7/1/1 Jalan Utama 1/2,
One Ampang Avenue Business Avenue Centre
Taman Ampang Utama, 68000 Ampang, Selangor

Tel  : 03 – 4253 5257

Cawangan Bangsar South

2-09 Level 2, Wisma Life Car, 5 Jalan Kerinchi
Bangsar South, 59200 Kuala Lumpur
Tel : 03 – 22420880

Facebook : CitySkin MediSpa
 836 total views,  2 views today

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge