Kerana 16 Juta  The Red Warriors Boleh Digelar Jejantans Pinky – Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada pengikut mezquita.  Tak terlambat lagi nak update pasal kes pengusaha kosmetik yang berlumba-lumba untuk menaja pasukan bola sepak kegemaran masing-masing. Namun tertarik dengan penajaan yang meletup dan hangat dikatakan ni. Dato’ Vida memberi tajaan bersyarat sebanyak RM16 Juta kepada pasukan The Red Warriors. Walaupun lah pasukan tersebut bukan pilihan aku, tapi terkejut lah bila aku sendiri coba bayangkan The Red Warriors kini dikenali sebagai The Pinky Warriors. Sape tak nak kalau di pelawa tajaan RM16 juta macam-macam perubahan dibuat janji mengikut terma dan syarat. 
sumber google

Tak salah kalau nak taja bersyarat tapi tengoklah pada keadaan sama, Nampaknya selepas ni aku rasa pemain Kelantan ni dah boleh di gelar Jejantans Pinky, Lepastu duduk pulak stadium warna pinky, alahai. Nak buat amal kebajukan sekalipun tak perlu lah nak ubah sana sini, Kalau bole kekalkan lah yang ada sebab itu lagi afdal, Nak taja tak perlu lah nak havoc satu malaya, kan dah ramai kecam tapi ada yang mendapat komen positif tapi dek kerana nak kejar populariti orang lain jadi mangsa. Apepun Selamat Maju Jaya pada Group Pamoga Qu Puteh The Red Warrior, Selepas ni pasukan mana pulak dapat tajaan yang bersyarat mengaru-ngarut ni. 
Sebenarnya Kehidupan ni ibarat roda tapi kekayaan yang mengusai dunia, sedar tak yang sebenarnya kekayaan yang kita ada tak boleh di beli dengan wang ringgit Jom terjah sini pulak –> Perkara Paling Penting Dalam Hidup Yang Tak Boleh Dibeli Dengan Wang Ringgit

 511 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge