Hati-Hati Bila Planning Nak buat Baby Shower – Salam sejahtera kepada semua pembaca blog dan newbie, Baru-baru ni gemparlah sikit isu berkenaan baby shower yang mengejutkan warga FB, Bukannya apa, tak salah kalau nak buat kelainan tapi seharusnya berfikir baik buruknya, Wajar ke ? Nak kata bodoh, kita belajar tinggi-tinggi, famili hantar kita sekolah agama takkan tak boleh bezakan benda tu buruk atau tidak, memang pemikiran orang akan berkata sekadar suka-suka, tapi dalaman cuba mohon buka mata luas2 fikir sedalamnya. 

Sesetengah akan memikirkan ianya kerja gila, tapi sebenarnya boleh dikategorikan kerja gila yang tak masuk akal sera cetek ilmu kehidupannya. Cuba bayangkan makan beralaskan pampers then ibarat korang makan tahi sendiri. ( maaf agak kurang ajar ) tapi tiada bahasa kiasan lagi. hakikatnya itulah sebenarnya, ya! memang betul kita di zaman moden . Tapi apa pendapat famili macam mak / ayah empunya majlis ni, menuruti kehendak semata ke? 
Even kalau tinggi ilmunya, masih boleh berfikiran waras, Walau segila-gila perangai korang pun, masih ada akal untuk berfikir. Walau seburuk-buruk pun masih boleh tahu mana baik dan buruk. Nak kreatif pun agak-agaklah untuk melakukan sesuatu di luar jangkaan.

APA BARANG MAKAN DALAM PAMPERS,TRY MAKAN NI ADA BERANI

 373 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge