Blog Kedua Sebagai Perancangan – Salam sejahtera alhamdulillah, tertarik percubaan untuk menghasilkan blog kedua terhasil, alkisah penjenamaan semula. tetapi bermula dari bawah kembali, sebagai langkah pertama adalah semuanya berkaitan tentang suara hati dan berkaitan food review atau apa saja tentang review. 
Berbanding blog pertama, akujejaricomel.blogspot sememangnya banyak kenangan yang ada, tapi penjenamaan semula itu perlu, banyak kenangan pahit yang dilalui dengan menggunakan nama blog tersebut.

AZAM 2015/16
Jika ditanya apa Azam 2015 adalah banyak, tapi jom renung apa yang dah tercapai. 
  • Umrah – sudah pasti, mengerjakan umrah idaman semua alhamdulillah, akhirnya dapat jugak menjejakkan kaki kesana pada Januari 2015
  • Ma Abah sihat selalu – itu pengharapan dalam diri inginkan yang terbaik untuk mereka berdua, walau kita bukannya belajar tinggi, gaji bukan berjuta tapi cukuplah dapat hiburkan hati mereka dan doakan yang terbaik untuk mereka. 
Rasanya satu aje yang tercapai berbaloi tapi alhamdulillah, rezeki datang dari allah. insha-allah bakal bertamu lagi. Setiap kali melihat rumah allah di makkah air mata deras mengalir, dan bila berhadapan sendiri, ya allah! hati meronta, bersyukur. tak terkata impian yang diinginkan tercapai.
Jika ditanya Azam 2015 yang masih belom tercapai ;-
  • Calon Suami – hahah! ape lagi kawen lah kan, semua perempuan inginkan kebahagiaan dalam kehidupan. inginkan pembimbing sebagai imam kehidupan kelak. tapi tahun ni mungkin belom ada rezeki.  
  • Putus Steroid – haaaa! dah cuba untuk putuskan prednisolone tapi tetap perlukan. nak buat camne, terkadang frust tapi coba. 
  • Jenama Tudung Sendiri – terkadang berangan tapi bahan dah ada cuma belom launching sebab tak berapa yakin. 

 2,369 total views,  14 views today

3 thoughts on “Blog Kedua Sebagai Perancangan”
  1. whislts nk tutup episod sedih..
    so open as new born, new whislist maybe this year boleh pk life with my muhrim insha allah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge