LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST

Published on :

Korang tahu tak Lazada Malaysia akan buat Online Revolution Sales bermula pada 11 November sehingga 14 Disember 2017 nanti? Tak tahu? Korang rugi kalau tak tahu. Sebab banyak benda menarik yang akan tiba. Lagi pulak sangat sesuai untu mereka yang kaki nyopping online ni! LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST   Baru-baru ni dapat emel dari […]

129 total views, no views today

Shake N Take Mini Blender Menjadikan Shopee Adalah Rutin Mingguan Wajib Diterjah

Published on :

Shake N Take Mini Blender Menjadikan Shopee Adalah Rutin Mingguan Wajib Diterjah | Jika sebelum ni, Cikza selalu berhabisan minyak merata berjalan ke shopping mall untuk mencari peralatan letrik yang menjadi satu keperluan. Bila terjah laman web jualan online paling popular, kebiasaan penghantaran memakan masa, lewat sampai, barang rosak dan ada […]

116 total views, 1 views today

Lazada Menyambut Ulangtahun Yang Ke 5th Dengan Lambakan Hadiah Menarik

Published on :

Happy Birthday Lazada!!! Sempena birthday Lazada yang ke 5 ni, Lazada ada buat contest yang super duper best dan sangat menarik.  Apa kata jom kita sertai beramai-ramai memeriahkan contest ni. Sebabnya kalau lagi ramai join, lagi banyak hadiah menarik. Kalau nak tau kat website Lazada pun ada buat sales nanti […]

71 total views, no views today

MamyPoko Pants Jenama Dipercayai Ramai Dari Lazada Big Baby Fair

Published on :

Sebut je pampers semua para ibu bapa inginkan yang terbaik untuk anak-anak mereka terutama bagi mereka yang masih mempunyai anak yang masih memakai pampers. Tapi tahukah korang yang ada satu jenama yang bakal membuat sale besar-besaran sepanjang Big Baby Fair nanti. Baca sampai habis. MamyPoko Pants Lazada Big Baby Fair […]

177 total views, no views today

Kecewa Dengan Lazada Buat Kali Pertama

Published on :

Rasanya dah banyak kali Za berurusan dengan Lazada Malaysia. Kebiasaannya semuanya sampai pada masa yang ditetapkan. Tapi baru-baru ni, sahabat Za sendiri guna akaun lazada dibawah nama Za untuk buat pembelian.  Pada 27 April 2016, Za dan sahabat ada buat pembelian sekali lagi kesemuanya dah proceed buat bayaran terus dan […]

856 total views, 4 views today

Panduan Pembelian Online Lazada

Published on :

Monopod Vs Periuk Stainless Steel, tambahan baru Permaidani Ruang Tamu,  Cik Za rasa, jari ni tak berdisiplin langsung sebab katanya gaji dah masuk, so ada je yang nak membeli. Zaman sekarang ni, semuanya mudah, even nak shopping pun semuanya di hujung jari, sambil baring pun boleh sempat lagi shopping tau.  Dalam […]

348 total views, no views today

Kecewa Dengan Lazada

Published on :

Lazada? ada apa dekat Lazada tu? Hebat sangatke Lazada tu? Popular sangat ke Lazada tu? Banyak sangat persoalan yang bermain difikiran. Lazada tu dah terkenal tau, Laman web beli belah online yang paling Popular,  jangan kata kat malaysia je, kat Oversea pun senang cerita dah popular serata negara dah. Zaman […]

194 total views, no views today