Le Meridian Kuala Lumpur Tawarkan Penginapan Mewah Dengan Harga Paling Rendah

Published on :

Cuti sekolah pun tak lama lagi dah ni, dah plan ke nak bawa anak-anak berjalan cuti makan angin? Kalau belum, meh baca sampai habis tempat menarik yang bakal Cikza nak kongsikan dengan sayang-sayang semua. Lagi pulak berbaloi kalau bawa anak-anak kesini, 2 in 1 katanya. Teruja dengan Percutian Last Minute […]

51 total views, 1 views today

Frenz Hotel Kuala Lumpur Menjanjikan Keselesaan

Published on :

Lama tak menjengah Pasar Malam Sabtu Jalan TAR, rasanya kalau ikutkan kajang dengan KL bukannya jauh, sekangkang kera je pun. Sebenarnya saje bodek mama, kekonon fefeeling short vacay, padahal nak pergi Pasar Malam Jalan TAR je kot. Terus google, hotel paling dekat dengan Pasar Malam Jalan TAR. Rupanya, ada hotel […]

77 total views, 3 views today