Segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia

Published on :

Dah 8 tahun berkecimpung dalam bidang penulisan blogger, tapi beberapa tahun setakat on-off untuk update blog. Selebihnya tiada kemampuan atas sebab kesihatan. Tahun 2016 target fokus menaikkan jenama Cikzacom. Walaupun rakan seangkatan dahulu telah banyak mencipta nama. Tapi Cikza masih lagi bertatih untuk memantapkan selain menimba ilmu kepada blogger otai […]

83 total views, no views today

Senarai Pemenang SGshop RM1000 Free Shopping Credit Giveaway By Cikza

Published on :

Senarai Pemenang SGshop RM1000 Free Shopping Credit Giveaway By Cikza  Yeayy!!! Berakhirlah sudah tempoh giveaway anjuran blog Cikza yang ditaja oleh SGshop Malaysia. Kini, masa yang ditunggu  telahpun tiba, Cikza akan mengumumkan senarai 10 pemenang bertuah giveaway ini. Untuk makluman, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan random.generator. Maka sesiapa yang join giveaway ini sangat […]

66 total views, no views today

GIVE AWAY POCKET CHIA SEED | Bonde Zaidalifah

Published on :

GIVE AWAY POCKET CHIA SEED   Follow semua yang ada dibawah ini: Blog : www.bondezaidalifah.com FB : www.facebook.com/zaidalifah_aisheteru IG  : www.instagram.com/zaidalifah_aisheteru/ Tweets : www.twitter.com/zaidalifah TARIKH MULA : 1 FEBRUARI 2017 TARIKH TAMAT : 14 FEBRUARI 2017 ~ undian nombor akan di cabut oleh Fatin Nurhaziqah mengikut penyertaan anda~ Kebaikkan Chia […]

83 total views, 3 views today

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Published on :

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my Cikza suka bila tibanya musim Tahun Baru Cina, design baju, kasut segala tudung semua cantik-cantik. Teringat masa zaman kekecik dulu, bila tiba musim Raya Cina je, mama mesti belikan kami terus Baju nak pakai Hari Raya. Walaupun Raya tu lagi 4-5 bulan lagi. Tak […]

75 total views, 1 views today

(Senarai Pemenang) GA Blogger Terhebat Bulan April 2016

Published on :

Alhamdulillah, akhirnya pemenang GA dapat gak a uruskan, walaupun weekend full aktiviti, antaranya adik za paling kecil masuk tak sihat, Penuh dengan Event Jemputan dan lain-lain lagi. Tapi dengan lafaz bismillah, dengan ini GA BLOGGER TERHEBAT BULAN APRIL 2016 kini telah tutup dan tunggu next month za akan bukak lagi, […]

111 total views, 3 views today

Senarai Hadiah GA Blogger Terhebat Bulan April 2016

Published on :

Baru beberapa minggu ni, kepala duk terfikir nak buat GA ( GiveAway ) tapi terfikir lagi ada ke yang nak sponsor kan, almaklumlah selalu kebiasaan sponsor pun datang dari diri sendiri, tapi untuk pertama kali buka pencarian sponsor kepada blogger-blogger yang bermurah hati nak sponsor. Alhamdulillah, jom tengok hadiah yang […]

66 total views, 2 views today

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST FEB – MAC 2016

Published on :

”SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST FEB – MAC 2016″ – Assalammualaikum sume! Nah today sesaja aku berblogwalking, terjumpa pulak satu Giveaway, sesaje lah aku join nak tambah kenalan kan, mana tahu blogger kan kena support each other. so korang di jemput lah join GA tersebut. Syarat Mudah je!  So..  Aku dah join! […]

92 total views, 4 views today

GIVEAWAY January 2016 : Tahniah Kepada Pemenang Yang Terpilih

Published on :

GIVEAWAY January 2016 : Tahniah Kepada Pemenang Yang Terpilih – Assalammualaikum dan Salam Sejahtera diucapkan kepada pembaca blog aku, tidak lupa kepada mereka yang gigih join GIVEAWAY January 2016 yang telah dianjurkan oleh aku sendiri, Alhamdulillah mendapat sambutan walau bukan tahap 1k follower sekalipun,  Bagi aku itu tidak penting, apa yang […]

108 total views, no views today

GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle

Published on :

GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle – Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua peminat kaki Contest dan mereka yang bersantai jengah blog aku ni, Harini disebabkan mukadimah baru, sempena pembukaan episod baru dan buku baru, aku berbesar hati nak buat GIVEAWAY January 2016, insha allah, tujuan utama adalah :- Mengeratkan silaturahim […]

88 total views, 2 views today

Segmen Blogwalking By Yaya Cendana

Published on :

Segmen Blogwalking  Yaya Cendana – Assalammualaikum salam sejahtera tetengah lah takde koje ni, aku try tengok kot-kot ada yang buat Segmen ternyata Yaya Cendana tu ada buat Segmen tau, so pada mereka yang berminat moh ler join sama  Jom Join Segmen Bersama Yaya Cendana  98 total views, no views today

98 total views, no views today