Review Seram : Tag-Along 2016

Published on :

Review Seram : Tag-Along 2016 – Assalammualaikum kepada pembaca blog kita, and i will appreciate if korang rajin kunjung dan tinggalkan komen. Untuk Review Movie kalini adalah memang cerita seram, serius memang seram tak terkata aku dalam panggung. Baru-baru ni, memang kami plan nak layan movie bersama opismate, lama gak […]

164 total views, no views today

Review Filem : The Boy 2016

Published on :

Review Filem : The Boy 2016 – Assalammualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog aku yang pinky minky ni. Untuk harini barulah aku sempat update beberapa entry yang dah berlapok dalam draft, apepun kita mulakan dengan cerite seram yang sekarang tengah famous amous ni. The Boy 2016 yang kini telah […]

198 total views, no views today