Social Media – The Gathering Muslim Volunteer Malaysia – Kelab Blogger Ben Ashaari di Darul Insyirah, Bangi.

Published on :

Social Media – The Gathering Muslim Volunteer Malaysia – Kelab Blogger Ben Ashaari di Darul Insyirah, Bangi.  Baru-baru ni lah, za dapat berpeluang bersama untuk menyertai Program Amal anjuran Muslim Volunteer dengan kerjasama Rakan Media Kelab Blogger Ben Ashaari, di Rumah Warga Emas Darul Insyirah, Bangi. Pertama kali di beri […]

183 total views, no views today

Senarai Hadiah GA Blogger Terhebat Bulan April 2016

Published on :

Baru beberapa minggu ni, kepala duk terfikir nak buat GA ( GiveAway ) tapi terfikir lagi ada ke yang nak sponsor kan, almaklumlah selalu kebiasaan sponsor pun datang dari diri sendiri, tapi untuk pertama kali buka pencarian sponsor kepada blogger-blogger yang bermurah hati nak sponsor. Alhamdulillah, jom tengok hadiah yang […]

66 total views, no views today

Serius Batman V Superman ( Dawn Of Justice ) Sangat Membosankan

Published on :

Bila dapat tahu, Filem kegemaran cik za dah release, apa lagi, cepat-cepat jejari gatal ni, buat Booking Seat di GSC, MOVIE IOI PUTRAJAYA. Akibat tak mahu ketinggalan akhirnya dapat jugaklah cik za layan movie tersebut. Filem Batman V Superman ( Dawn Of Justice ) ramai yang bagi hujah bosan bagai, jalan […]

80 total views, no views today

Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM

Published on :

Terlebih dahulu, cik za nak ucapkan Tahniah ke pada Hanis Kamal, atas usaha murni beliau dalam menganjurkan program amal kebajikan seperti ni, bukan senang kita nak lihat artis bersama-sama menjayakan program amal sebegini. Kekalkan nilai murni yang ada ni buat Hanis Kamal. Dengan adanya program sebegini sekali lagi dapat membuka […]

231 total views, no views today

Panduan Pembelian Online Lazada

Published on :

Monopod Vs Periuk Stainless Steel, tambahan baru Permaidani Ruang Tamu,  Cik Za rasa, jari ni tak berdisiplin langsung sebab katanya gaji dah masuk, so ada je yang nak membeli. Zaman sekarang ni, semuanya mudah, even nak shopping pun semuanya di hujung jari, sambil baring pun boleh sempat lagi shopping tau.  Dalam […]

348 total views, no views today

Kecewa Dengan Lazada

Published on :

Lazada? ada apa dekat Lazada tu? Hebat sangatke Lazada tu? Popular sangat ke Lazada tu? Banyak sangat persoalan yang bermain difikiran. Lazada tu dah terkenal tau, Laman web beli belah online yang paling Popular,  jangan kata kat malaysia je, kat Oversea pun senang cerita dah popular serata negara dah. Zaman […]

194 total views, no views today

Team #KBBA9 perfect sangat ke?

Published on :

Pertemuan Team #KBBA9 – Tajuk ni pasti korang rasa pelik, uihh! bukan entri bodek ke ape tau, tapi dari hati nurani aku yang dah lama aku nak join semula team-team ni. Pada asalnya beberapa kali jugak lah aku cuba nak ambil peluang bila abang Ben Ashaari bukak promote sape yang […]

141 total views, no views today

Ayam ke Daging?

Published on :

Haih lah omak! sebab tu lah aku sayang mak aku, walau apa pun tau! Sedang aku berehat kat bilik, tiba-tiba ada bau wangi seakan macam masak sesuatu. Bunyi kecah kat dapur tu macam nak tenggelam sebiji kapal, katuk sana katuk sini. Tapi bau wangi tu memang tak boleh nak lawan […]

126 total views, no views today

Review Filem : Allegiant ( Bosan Gila ! Nyesal Aku ! )

Published on :

Kata mak aku, kalau tak sihat tu sila duduk baring atas katil, tapi kisahnya selepas discaj HUKM ni, duk ralit lah pujuk cikebum aku tu, teman nonton wayang yang aku tunggu-tunggu. Bila dapat lampu hijau dari adik, sure lah aku kena berhadapan dengan mentara guru pulak, sape lagi kalu bukan […]

132 total views, no views today

Terkini : Harga Minyak 2016

Published on :

Terkini : Harga Minyak 2016 – Setiap penghujung bulan pastinya ramai rakyat malaysia ternanti-nanti perkembangan PANAS berkenaan harga minyak terkini di Malaysia. Bukannya apa, bagai satu ketakutan aku rasa, almaklum sekarang kos sara hidup dah makin meningkat, tapi gaji naik setiap setahun sekali. hehehe! *alangkah indah jika gaji naik tiap-tiap […]

135 total views, no views today