Gel Mandian Aura 7 Bunga D-Herbs Mengaum Terlajak Laris

Published on :

Gel Mandian Aura 7 Bunga D-Herbs Mengaum Terlajak Laris  Tengok iklan Zara-Zya dalam Duda Terlajak Laris kat TV3, hati meronta sangat nak cuba produk terbaru keluaran D-Herbs. Katanya Terlajak Laris, Laku keras tau.  Akhirnya menjadi milikku? semua gara-gara zara-zya! auch! sangat kecewa rabak duit i lagi tau. Tapi sangat berbaloi […]

1,048 total views, 12 views today

Hoora Hooray Di Strikes Againts Bowling Tournament KBBA9 Bersama K.Rogers Butter Cookies

Published on :

Strikes Againts Bowling Tournament KBBA9 Bersama K.Rogers Butter Cookies “Kami makan cookies..”“Kami Main Boling…”“Kami Bukan Sekadar Blogger.. ”  Bahang Strikes Againts Bowling Tournament KBBA9 Bersama K.Rogers Butter Cookies masih lagi terasa tau, rasa macam tak puas jumpa team KBBA9, dapat bersama, berkongsi cerita, berkongsi gembira. Bertempat di Ampang Superbowl’s Bangi Gateway, […]

81 total views, no views today

Kami Bukan Ah long PTPTN Tapi Mahu Tolong Dengan SSPN-i Plus

Published on :

Kami Bukan Ah long PTPTN Tapi Mahu Tolong Dengan SSPN-i Plus  Sebut aje PTPTN, ramai yang hamun itu ini, lari bahkan tekup muka, kenapa? Baru-baru ni, za dapat jemputan Hi-Tea dengan PTPTN, mula tu memang seriau, katanya sesi ramah-ramah gitu. Tapi memang betul-betul ramah. Mungkin ada hikmah za dijemput kesana, […]

114 total views, no views today

Jubah Lelaki Moden by Fazren Rafi – Moden dan Versatile

Published on :

Rasanya tahun ni, ramai yang berpakat duk search #jubahlelakimoden, almaklumlah nak nampak trendy dan stylo. Rasanya untuk sekarang, kebanyakkan mereka akan memilih jubah trendy dan stylo berdasarkan beberapa faktor terutama selesa dan dan corak moden. Jika selama ni, za lihat kebanyakkan jubah hanya menggunakan corak plain sebagai tarikan, untuk sekarang […]

519 total views, 15 views today

Sesuai Sangat Ke Korang Nak Ngorat Dia ?

Published on :

Sesuai Sangat Ke Korang Nak Ngorat Dia ?  Pernah bertanya pada diri tak, atau pernah tak korang crush dengan seseorang yang korang suka? Nak perhati atau nak bertindak, seperti yang dijanjikan, za pernah up satu status berkenaan topik yang di perlukan oleh audience za sendiri. Almaklumlah kan kita ni bukannya […]

165 total views, no views today

Program Dropbox BabyBox Kini Di Terima Umum

Published on :

Program Dropbox BabyBox Kini Di Terima Umum, Alhamdulillah siapa yang tak gembira bila, ketika rasanya minggu lepas, za ada share dalam blog mengenai Program Tamak Pahala. Pejam celik dalam waktu sampai di opis za, terpandang poster berkaitan apa yang za pos  tempoh hari. Masa tu rasa terkejut sangat yang program ni […]

132 total views, no views today

AUDITRA PRODUCTION Pakar Cetak & Sulam T-Shirt Online Pilihan Ramai

Published on :

T-shirt Printing Online adalah menjadi idaman semua orang, yang random nak hasilkan design sendiri, tapi ada ketikanya jenuh nak ke tempat printing kekangan masa dan kos perjalanan ke sana. Terkini! korang tak perlulah nak gedik sangat drive jejauh sebab semuanya di hujung jari, Jimat masa korang lagi, dan memudahkan lagi […]

156 total views, no views today

Promosi Kebabom Di Hari Terbuka Felda D-Saji Pakej bermula dari RM 2.00

Published on :

Cuti sekolah pun dah nak dekat, so rasanya mesti banyak kerja kahwin yang nak di terjah, tapi ada jugak rakan-rakan yang mencari promosi perkahwinan yang murah dan berbaloi-baloi kan. Kadang harga mahal pun, rasa makanan nampak indah khabar dari rupa, ada pula nampak mahal tapi rasa pun dah tahu camna […]

162 total views, 3 views today

Kepada Pemilik Gigi Berkarat, Wajib Ambil Tahu Perkara Ni

Published on :

Ramai rakyat malaysia terutama wanita ingin sekali mempunyai gigi putih menawan, mana taknya, bila gigi karat senyum pun rasa tak berapa yakin je kan. Lagi pulak kita di sektor korporat bekerja berjumpa orang ramai memang wajib senyum sampai telinga kan. Nak buat kos rawatan gigi memang mahal sehingga tahap ke […]

232 total views, 4 views today

Siapa Yang Rasa Tamak Pahala?

Published on :

Siapa yang rasa die Tamak Pahala, Nak buat kerja amal jangan kecoh-kecoh kat orang, nanti dikatakan riak dan takbur. Tapi apa salahnya reward pun dikongsi bersama. Serpihan-serpihan pahala tu dapatlah ke korang sebab membantu mengajak memberi sumbangan kepada Anak-Anak Syurga yang memerlukan.  Harini za nak buat perkongsian berkenaan Projek Tamak […]

114 total views, no views today