Mampu Ke Eucerine Pro Acne Solution Hilangkan Jerawat ?

Published on :

Baru-baru ni, aku dapat satu parcel, dari Eucerin. Tapi kerana ianya #cabaran14haribersamaEucerin, aku sahut cabaran tu. Walaupun parcel aku sampai lewat. Mulanya aku takut nak cuba tau, seriuss wakk! kulit muka kita sensitif ni, kalau bercampur-campur dengan pencuci muka lain. Tapi kerana hati melonjak nak jugak cuba, ku turutkan jua. […]

173 total views, 5 views today

Jom Cuba Sista Stardust Fib’re Rose Untuk Kurus Dan Lawas

Published on :

Kita dalam cuti pantang, tapi tiba-tiba suami kacak kita bawa balik parcel besorr! Terkejut jugak, kita tak beli sebarang produk pun, Alhamdulillah rupanya ada yang nak suruh kita review produk beliau. Bersemangat bukak kotak, rupanya ada kotak warna hijau dalam ada banyak sachet. Eh! Alamak kita pulak terpaksa lah pantang […]

68 total views, 1 views today

ID.AZ DERM Fit Mask Cuma RM 1, Murah Sangat ni, Biar Betul?

Published on :

First time Cikza dengar ID.AZ DERM Fit Mask, berbaloi ke beli? nak tahu atau tidak, sila baca sampai habis. Actually sebenarnya produk ni baru sahaja di launching di semua Watson tau pada bulan Disember 2017, Cikza suka cuba benda baru, maka terjebaklah nak cuba. Berbaloi tau, boleh pakai dengan kawan-kawan […]

94 total views, no views today

Review Kitsui Royal Lipo Dan Kitsui Meal Replacement

Published on :

Gemuk! Semua orang takut gemok, aku pun takut jugak kalau tiba-tiba badan gemok laki cari lain. Tapi semua berpunca dari pokok pangkal hati masing-masing. Alhamdulillah aku terima seadanya diri aku sehingga harini. Tapi atas saranan doktor yang merawat aku, terpaksa aku turunkan beberapa kg untuk kebaikan kesihatan aku juga. Pada […]

949 total views, 17 views today

Nivea Protect & Care Deodorant | Memberi Perlindungan Berpanjangan Sehingga 48 Jam Lamanya

Published on :

hari ni Cikza nak share kat korang semua tentang satu produk baru Nivea, iaitu Nivea Protect & Care Deodorant. Memang wajib ada bagi setiap orang, dikalangan sekeliling Cikza ni, ada ke yang tak pakai deodoran ? Malu habis kalau badan dan ketiak berbau tau! tapi kalau mereka yang jenis badan […]

58 total views, 1 views today

Enchanteur Stunning Serlahkan Keyakinan Personaliti Si Pemakai

Published on :

Semalam Cikza dapat suprise Kotak Pink dari Enchanteur, semua kawan-kawan bahagian memandang, ada jugak yang bertegur, barang apa yang di kendong tu. Bangga bila berjalan  tau, sambil jalan, sambil kendong kotak besar. Terkejut dapat suprise dari abang posmen tau. Ingat suami kita buat suprise. Bila bukak uih! teringat lah zaman […]

43 total views, no views today

Pertama Kali Menggunakan Losyen Secret Correa Premium Untuk Kurus, Berjaya Weyh!

Published on :

Nak tanya boleh tak? Dalam banyak-banyak pembaca blog Cikza ni, ada tak yang nak kurus? Siapa tak nak kurus? Semua orang nak dapatkan bentuk badan idaman,  Laki ai selalu komplen Double Chin bawah dagu ai tu tau. Sodihh! Tapi baru-baru ni, Cikza diperkenalkan oleh seorang sahabat tentang losyen 2 keguanaan […]

996 total views, 6 views today

Travel Pack Cosmoderm Teman Baik Wajib Mudah Dibawa

Published on :

Harini mood kerja, masih lagi tak boleh nak move on mood bercuti di Legend Cherating Beach Resort Sempena Famili Day KBBA9 tempohari. Cuma almaklumlah Cikza ni bersahabat baik dengan MR SLE, namun teman wajib travel Kit Cosmoderm wajib dibawa kemana sahaja Cikza pergi. Disebabkan itu dengan pek yang kecil, jadi […]

74 total views, no views today

Menyesal Rasanya Pakai Produk Klairs Dari Korea Tau!

Published on :

Menyesal Rasanya Pakai Produk Klairs Dari Korea Ni Tau! Hai semua, Cikza memang dari dulu nak cuba produk-produk mekap dari Korea, sebab nak tengok keserasian dengan kulit Cikza, untuk harini Cikza nak berkongsi 2 product dari Klairs iaitu Klairs Mochi BB Cushion dan Klairs Mid-Day Blue Sun Lotion SPF40/PA++ yang […]

269 total views, 6 views today

Safi Shayla Sesuai Untuk Mereka Yang Berhijab

Safi Shayla Anti-Kelemumur, Syampu Khas Wanita Berhijab?

Published on :

Safi Shayla Anti-Kelemumur, Syampu Khas Wanita Berhijab? Musim panas ni, mesti korang ada yang tergaru-garu, rasa tak selesa, jari gatal tu ada je nak buat, terutama mereka wanita yang berhijab, berperang dengan musim panas cepat berpeluh dan menyebabkan rambut jadi berbau. Ada ketika tidak berasa yakin. Bila korang berada di tengah […]

43 total views, no views today