Semua gara-gara iklan Tv3 Akasia 7 Hari Mencintaiku tu, nampak pulak ada produk baru, nak jugak lah pergi cari. Iklan produk yang sweet muweet tulah buat Cikza jadi terjebak nak sambar sekotak. Dah dapat sekotak, terus pakai tak tengok kesan dan akibat, rasakanlah!!!! (Awas, Jangan Terpedaya )

Masa mula-mula terkesan tu, kulit memang tengah macam ada dual face pun, dengan makin kusam lagi, dengan jerawat halus sekitar bibir lagi, tona tak berapa nak sekata lagi. aih! macam-macam lah kan. Bila dah dapat produk Deeja Cosmetic ni, nak suruk kita jujur pulak kan, meh kita story sampai kita sendiri rasa tertipu tau, memang sangat tertipu sepanjang seminggu penggunaan produk tersebut.

Dalam Satu Set ada 5 produk antaranya seperti Sabun Pencuci Muka ,Toner, Krim Siang, Krim Malam, dan Krim Nano. Semua tu dalam satu kotak. Warna oren tu memang aura penarik perhatian, tergoda sungguh lah hati ni. Rasanya kalau ada 10 produk yang camni, memang 10 produk lah di jengahnya.

Kesan Penggunaan Produk Bagus Sangat Ke Deeja Cosmetic

Hari Pertama : Kulit Muka Jadi Gatal-Gatal / Pedih

Pada hari pertama je penggunaan dah mula gatal-gatal after pakai krim malam. Menahan lah Cikza dibuatnya, Mula-mula fikir ni produk fake ke original? Macam tak sesuai je dengan kulit? Terlebih bahan kimia ke ? macam-macam main kat benak fikiran ni. Sejujurnya Cikza jarang teramat guna Toner Kecantikkan ni, nama pun review jadi secara jujur, masa pertama kali terkena kat kulit tu, memang pedih yang amat, tapi after 5 minit jadi segar and sejuk sangat.

Hari Kedua Sehingga Hari Keempat : Kulit Muka Jadi Gatal-Gatal Lagi dan Lagi

Macam hari pertama semakin hari, makin kurang, mungkin dah nampak keserasian kat situ, namun korang jangan tergoda pulak, ikut kepada jenis kulit masing-masing tau. Jangan main tangkap muat terus beli. Jengah dulu apa yang terkandung. So far setakat hari kedua hingga keempat kulit muka Cikza tak hangus terbakar lagi gatal-gatal dan pedih. Tapi makin berkurangan tapi nampak sikit perubahan tona.

Hari Kelima Sehingga Hari Keenam : Kulit Jadi Segar

Semakin hari, semakin suka pulak kita dengan produk ni, almaklum bukan kerana jadi bahan ujikaji, memang best tau, seriuss sabun tu wangi, buih pulak banyak, sekali sapu sederap kat muka jadi bersih and segar, bertambah segar bila kena dengan toner. Mula sakit takut terbakar rentung, kini tidak lagi.

Hari Ketujuh : Dapat Pujian Melambung – Lambung Hakak ni!

Kenapa saya nampak kulit awak makin cerah kan? apekah dah berjaya hasil testimoni Cikza yang gigih ni? Ya!! sebenarnya memang berjaya sebab dah perasan pun nampak diri sendiri makin berseri kan. Cik abang kata tak yah pakai mekap pun takpe. Ni pujian ke propa?

Now bersyukur muka Cikza tak terbakar, nak tau kenapa? ada yang kata pakai produk tu, tukar produk lain boleh penyebab kulit rentung terbakar, Memang tertipu betul, ingatkan makin kusam tapi makin comel and feloless pulak, ni namanya keyakinan semakin bertambah-tambah. Terima Kasih Deeja Cosmetic, terbaca feedback yang diberikan memang kesan penggunaan sangat terbaik dan tidak menghampakan. Sebelum mengakhiri lah entry tertipu ni, rujuk video kat bawah!

Mereka Yang Berminat Dengan Produk Deeja Cosmetic

Facebook :
Instagram :
No. Tel : 019 6945950

Testimoni Keberkesanan Produk

GARA² MINYAK PANAS KULIT WANITA INI LEBIH CANTIK DARI SEBELUMNYA

Apa yang korang akan lakukan sebaik terkena minyak panas? Bukan sedikit ye tapi sebahagian dari kulit muka korang. Inilah mimpi ngeri yang berlaku kepada wanita ini.

Kulit wajah adalah aset besar terutama bagi wanita. Sakit, sedih dan risau semua ada bila berlaku kejadian sebegini. Sebaik terkena minyak panas wanita ini mendapatkan rawatan dari hospital. Tapi kerana bahagian yang terkena itu agak banyak dan sudah tentu masa yg diperlukan untuk sembuh lebih lama.

Pada awalnya wanita ini memilih gel aloe vera untuk merawat luka dan pada masa yang sama dia berharap gel ini dapat membantu  menghilangkan parut pada wajahnya.

“Saya kena mnyak panas tu ada dalam sebulan mcm tu la lepas tu saya dah tak pakai apa² skincare cuma sapu gel alovera je. Gel alovera tu cuma untuk baik luka² tu je nak hilangkan parut tu memang susah dan ambik masa lama jgk la.

“Tapi dalam sebulan tu muka dah jadi berminyak, tak bermaya, jerawat pn mula la tumbuh tapi parut tak hilang² juga…saya jadi down sangat² dengan masalah muka sy bila setiap kali tengok cermin, nak keluar rumah pn malu…kalau nk keluar rumah kena make up tebal², tapi make up mana boleh tahan lama…lama sikit je dh merekah.”,luah Nurul dalam perkongsiannya kepada kami.

Dek kerana tak tahan dengan masalah kulit yang semakin menjadi jadi, dia mula mencari ikhtiar lain. Dengan lambakan pelbagai produk di pasaran Nurul lebih berhati hati dalam produk yang terbaik dan bermutu. Apa yang penting produk tu selamat, mendapat pengiktirafan dari KKM dan mampu menghilangkan parut besar pada wajahnya.

“Saya cuba tengok²  produk skincare di facebook. Mulanya saya nak try set skincare lain, tapi tak tahu mcm mana saya boleh tertarik nak mencuba produk deeja cosmetic ni lepas tengok testimoni² yang cukup banyak dari pengguna. Saya nak tahu kesannya berbaloi tak dgn masalah parut saya yang teruk ni. Tak sangka akhirnya mmg produk ni terbukti berkesan. Banyak parut saya dah hilang hanya sebulan pemakaian dengan sangat² konsisten. Alhamdulillah husband dan family saya pun berpuas hati dengan perubahan ni.

“Masa mula² nak cuba skincare saya paling takut ada pengelupasan. Tapi inilah yang buat saya sangat² puas hati dengan deeja cosmetic bila parut kat muka saya dirawat tanpa apa² pengelupasan dan tak ada pedih².

“Saya mula menggunakan Set Deeja Cosmetic 5in1 dan diamond foundation dan alhamdulillah sebulan lebih bersama Deeja Cosmetic kulit saya dah bertambah baik. Jerawat pun dah kurang kulit lebih halus dan lembut dari dulu”, tambah Nurul.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan produk ini boleh hubungi talian di bawah atau layari facebook mereka untuk lebih banyak testimoni.

Facebook:

Deeja Cosmetics Facebook

Talian untuk dihubungi:

  • 0196495950
  • 0192495950
  • 0192785950
  • 0176535950
  • 0199459362
  • 0192526838

 

Nak Cantik Gebu ??? Haruslah Deeja Cosmetic”

19,346 total views, 145 views today

34 thoughts on “Tertipu Dengan Produk Deeja Cosmetic”

  1. Kita dah pakai dari tahun lepas. Hasil dia terbaik. Memula takut gak. Sekarang ramai tanye kite pakai ape haha. The best lah.

  2. i bru pkai. tunang i ckp mke mcm kne sental dgn berus..n makin elok dh mke..klau x kesan jerawat tu payah nk hilang..now dh nk hilang sikit demi sikit..mle2 pkai mmg akn ad kulit mengelupas n merah2 lme2 ok dh..kulit mke dh glow..tq dc😘

    1. salam maaf kelewatan reply, sebab baru discaj dari wad.

      amin. terima kasih. sebenarnya, bergantung pada jenis kulit. ada yang sesuai dan ada yang tak sesuai

    1. salam maaf kelewatan reply, sebab baru discaj dari wad.

      whitehead ni kne rajin steam muka ngan air lepas didih pun xpe,
      atau ambil kain celop dengan air suam lepastu letak kat muka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge