GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle – Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua peminat kaki Contest dan mereka yang bersantai jengah blog aku ni, Harini disebabkan mukadimah baru, sempena pembukaan episod baru dan buku baru, aku berbesar hati nak buat GIVEAWAY January 2016, insha allah, tujuan utama adalah :-

  • Mengeratkan silaturahim sesama blogger lama atau baru 
  • Dapat mengenali dan mengambil kira tip-tip yang dikongsikan dalam blog
  • Penambahan follower dari kalangan rakan-rakan yang menyertai GIVEAWAY ni. ( jika rajin follow lah mereka yang menyertai )
Lagi pulak aku pernah lalui zaman kejatuhan, sekiranya korang berbesar hati nak join, aku hargai dan mengucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yang tak putus menjengah dan memberi support aku.  

Banner GiveAway
SYARAT PENYERTAAN
  • Follow Blog “Wajib” – http://mezquitalifestyle.blogspot.my/ and Copy banner diatas
  • Buat satu entry bertajuk ” GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle ” dan nyatakan penambahbaikan blog aku ni tau. 
  • Tinggalkan URL dalam ruangan Komen Entri.
  • GiveAway adalah bermula dari 17 / 01 / 2016 sehingga 23 / 01 / 2016 (11.59pm)
  • Pengumuman pemenang berdasarkan Random.Org pada 25 / 01 /2016
HADIAH PENYERTAAN 
  • Pemenang akan bertuah adalah sebanyak 3 Orang sahaja 
  • Hadiah adalah Rahsia tapi ikhlas dari hati yang memberi.
Jadi apa lagi, jomlah join GIVEAWAY yang insha allah berbaloi dan ikhlas ni, Jangan lupa Invite Rakan-Rakan yang ada untuk memeriahkan lagi Giveaway sambil mengenali blogger yang ada. Dan Jika Penyertaan Kurang dari 15 Orang maka kekdahnya senarai URL akan di letakkan sebagai Bloglist Friend di Sidebar aku tau sebagai tanda terima kasih.  

Dengan Lafaz Bismillah Maka secara RASMI pertandingan sudah bermula..

88 total views, 2 views today